60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Andere maat proberen? Geen probleem!
Webwinkel KeurBadmode
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Andere maat proberen? Geen probleem!

Verzenden, ruilen & retourneren

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is als bestelde producten netjes en op tijd worden afgeleverd. Hier onder vind je meer informatie over verzenden en retourneren.

Levertijden:

Bij alle artikelen staat een levertijd indicatie aangegeven, bestellingen worden in 1 keer verzonden. Mochten bepaalde producten een langere levertijd hebben en u liever een deel levering ontvangen horen we het graag of kunt u 2 aparte bestellingen plaatsen.
Je ontvangt zo snel mogelijk de Track & Trace code per email om de zending te volgen.
Je kunt jouw zending traceren door de tracking code in te voeren op de PostNL website

Verzendkosten:

Pakketservice Nederland:
Bestellingen worden gratis verzonden. 

Pakketservice Belgie en Duitsland:
Voor verzending naar België en Duitsland vragen wij een vergoeding van € 4,95 per order.

Pakketservice voor de rest van de Wereld:
Voor verzending naar de rest van de Wereld is de vergoeding afhankelijk van het gewicht van het pakket.

Op bestellingen met alleen Beha Verlengers, Boobytags en Noppies Panty's rekenen wij 1,92 euro verzendkosten.

Retourneren:

Niet tevreden over het product? Of is het stuk? Dat is vervelend om te horen, wij doen daar graag iets aan! MooiEnZwanger.nl streeft erna een hoge service voor haar producten, diensten en verzending te verzorgen. 


Past het product niet of wil je een andere maat proberen? Misschien kunnen wij je helpen om de juiste maat te vinden. Neem contact op met onze klantenservice om de verschillende mogelijkheden te bespreken.


We doen niet moeilijk, Je hebt 60 dagen retourrecht*, deze gaan in op het moment als de geadresseerde het product door de brievenbus of aan de deur als pakket heeft ontvangen. Bij nalevering gaat de 60 dagen retourrecht* in, na ontvangst van het laatste product. 


Een product retourneren binnen de 60 dagen retourrecht*?
Meld een retour na ontvangst van jouw bestelling aan binnen 60 dagen, dan ontvang je het volledige aankoopbedrag terug binnen 14 werkdagen. 
 

Het product dient ongebruikt, schoon, compleet, onbeschadigd, bij voorkeur inclusief originele verpakking en voldoende gefrankeerd terug worden verzonden naar MooiEnZwanger.nl. Indien het product zichtbaar gebruikt is, niet meer opnieuw verkocht kan worden als nieuw of 2e hands brengen wij een waardevermindering (80% van de product prijs) in rekening.


Product defect? Je ontvangt een nieuw product. Je dient het product retour te verzenden naar MooiEnZwanger.nl. Indien mogelijk kan je na overleg met een van onze medewerkers een hoogkwaliteit filmpje of foto's toezenden waaraan wij beoordelen of het product defect is. Een defect wordt gezien als een product dat gebreken ondervindt waardoor het niet voldoende functioneert zoals het hoort te werken.


Vooraf melden:
We vragen je een retour vooraf te melden aan MooiEnZwanger.nl, dit kan schriftelijk per mail [email protected]. Vermeld altijd het ordernummer. Na het melden van de retour heb je 14 dagen de tijd om de retour te versturen.

Retourstappen:
1. Voeg de Pakbon aan uw retourzending toe of Print het retour formulier uit, vul deze na waarheid in en voeg deze toe aan de retour zending: Europees Formulier voor Herroeping (Retourformulier)

  1. Vul jouw retournummer in op het retour formulier, deze nummer maak je gemakkelijk zelf door achter het ordernummer een R te plaatsen, bijvoorbeeld: ORD85001R
  2. De kosten en het risico van het retour verzenden van de producten komen geheel voor rekening van de consument of klant. Je moet kunnen aantonen wanneer je de retour zending hebt verzonden, bewaar het verzendbewijs daarom altijd goed.

3.1 Brievenbus indien jouw retour door de brievenbus past (3,0 cm hoog) kan je het versturen via PostNL (1 a 2 beha's is 4 postzegels, meer beha's en badmode 4 tot 5 postzegels. (5 postzegels is altijd het maximale aantal postzegels die nodig zijn) (Boetes door de PostNL i.v.m. niet voldoende gefrankeerd worden verrekend in de retourboeking, als van toepassing wordt hier contact over op genomen.)
Retour Adres: 
MooiEnZwanger.nl
t.a.v. Retour Afdeling
Koppelstraat 41
7391AK Twello

3.2 Pakket indien jouw retour NIET door de brievenbus past kan je het als pakket te versturen via een PostNL (€ 7,25 per zending), maar verzending via DHL of DPD mag natuurlijk ook.
Retour Adres: 
MooiEnZwanger.nl
t.a.v. Retour Afdeling
Koppelstraat 41
7391AK TwelloVragen:

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Acount informatie

Log in of maak een account aan:

Voor al uw vragen

E-mail

Mail ons

Email us
8.3Review LogoWij scoren een 8.3 op Webwinkelkeur

Mooi & Zwanger

Steenstraat 19
5521 KN Eersel
Nederland

NL821782290B01
08215723
NL04 RABO 0150 8137 40

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »